Onze Wijnen

We zijn fier op onze wijnen en hopen jullie zintuigen

te prikkelen, in verrukking te brengen en te laten genieten.

Nobel Chardonnay 2017

17,95Eur  |  100% Chardonnay.
Complexe aroma’s van rijp geel fruit, gedroogde kruiden met een subtiele ondertoon van geroosterd hout en koffiebonen. Doordat deze wijn gedeeltelijk rijpt op eikenhoutenvaten en kleine tanks in beton, getuigt hij van een stijlvolle textuur. Een frisse afdronk in de mond. Te combineren met gevogelte en visgerechten.
Alcohol: 12%

Nobel Johanniter 2017

17,95Eur  |  80% Johanniter & 20%Bronner.
Een witte wijn die opvalt door zijn fruitige karakter boordevol aroma’s van appels en citrusvruchten. De smaak is fris en soepel met fijne zuren die de wijn het nodige evenwicht schenken. Dezelfde frisse aroma’s domineren in de mond. Ideaal te combineren met lichte salades en kazen, zeevruchten, fijne visgerechten, lentegroenten.
Alcohol: 12%

Nobel Rood 2017

UITVERKOCHT  |  Druiven: 100% Regent.
Een expressieve neus met uitbundige aroma’s van zwarte vruchten en een subtiele hint van geroosterd hout. Een sappige smaak in de mond met vlezige tannines die getuigen van optimale rijpheid en een geslaagde lagering op eikenhouten vaten. Te combineren met rood vlees, charcuterie, gevogelte, grillades. Bewaarwijn.
Alcohol: 11,5%

Nobel Rosé 2017

15,95eur  |  80% pinot Noir, 20% Cabernet Cortis
Een wijn met fruitige aroma’s van rode bosvruchten en met subtiele tinten van groene kruiden. De zuren schenken de wijn een frisse smaak die elegant is van aanzet tot aan afdronk. Ideaal aperitief maar zeker ook meer gastronomische mogelijkheden. Schaal- en schelpdieren, fijne charcuterie, zomerse gerechten, salades, Oosterse keuken.
Alcohol: 11,5%